Over mij......

Mijn naam is Joukje Broersma, na jaren in de zorg gewerkt te hebben ,ben ik nu werkzaam als fotograaf.

hobbymatig ben ik al vele jaren bezig met fotografie maar in mei 2017 heb ik mijn diploma voor vakfotograaf behaald aan de fotovakschool te Apeldoorn en nu wil ik graag van mijn hobby mijn werk maken.

Mijn fotografie is niet gericht op één specialisme; ik doe portretfotografie; familie, en kinderportretten, trouwreportages.

Ook voor een portret van uw paard(en), thuis of op een andere locatie, of evenement kunt u bij mij terecht.

Verder heb ik ook ervaring met het maken van bedrijfsfoto's; van het bedrijf, producten, of projecten waarbij het desbetreffende bedrijf betrokken is.

Naast deze fotografie hou ik ook veel van natuur- en landschapsfotografie, deze foto's worden o.a. gebruikt door de NFW ( Noardlike Fryske Wâlden; Vereniging voor landschapsbeheer) voor op hun website en folders ook bied ik landschap- en natuur foto's aan voor wanddecoratie. Deze wanddecoratie kan worden vervaardigd op allerhande materialen, bv. canvas, plexiglas, forex, hout, dibond, en in verschillende formaten..


Via mijn website kunt u een induk krijgen van mijn werk en de mogelijkheden en ik hoop dat u enthousiast wordt en dat ik langs deze weg iets voor u kan betekenen.